Over ons

Union Alpine is opgericht door specialisten met tientallen jaren ervaring in de dynamische wereld van de industriële afdichtingstechniek.

De combinatie van passie, jarenlange ervaring en specialistische kennis

Union Alpine is opgericht door specialisten die hun sporen in de dynamische wereld van de industriele afdichtingstechniek al ruim verdient hebben.

Na jaren ervaring op gedaan te hebben bij leidende bedrijven in de seal markt vonden wij het tijd om een bedrijf op te richten die de kennis en mogelijkheden van de grote spelers combineert met de snelheid en flexibiliteit van een kleinere organisatie.

Met een zeer breed pakket aan afdichtingen zijn wij in staat om nagenoeg de volledige breedte van de mechanical seal markt te bedienen. Van FDA/ EC 1935/2004 en EHEDG in de voedings- en farmaceutische industrie tot aan complete API plannen binnen een ATEX zonering in de chemie-, olie- en gasindustrie. Elke industrie is uniek en hier houden wij rekening mee bij het selecteren en/of ontwerpen van uw seal.

260+

Klanten

34+

Jaar ervaring

Ons team

Bert Brouwer

Service Engineer

Ewout Groen

Engineer

Jeffrey Loopers

Sales

Waarom Union Alpine

Met een zeer compleet pakket aan afdichtingen en diensten zijn wij in staat om nagenoeg de volledige breedte van de seal markt te bedienen.

Jarenlange ervaringen

Ruime ervaringen in de dynamische wereld van de industriële afdichtingstechniek.

Ruime voorraad

Met een voorraad van ruim 5000 seals, kunnen wij u snel van dienst zijn.

Direct ondersteund (24/7)

Door korte lijnen spreekt u direct met een specialist die u ondersteund.

Merkonafhankelijk

Wij reviseren alle merken en soorten mechanical seals voor zowel pompen als roerwerken.

Neem contact op

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar boven